tag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post965461756007048692..comments2023-03-29T14:02:49.018+02:00Comments on Marmottes et Chocolat: Пиле по фламандски/Waterzooi de pouletMirahttp://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-61827948007832522362010-01-29T22:29:21.839+01:002010-01-29T22:29:21.839+01:00Дими, Пепеляшка, Дани, Мария, Нанита, благодаря ви...Дими, Пепеляшка, Дани, Мария, Нанита, благодаря ви за добрите думи!<br />Дани, благодаря за поправката - коригирах я (че то покрай макароните все белтъци са ми в главата! :)))<br />Пепелящка, Мария е права, това е сладкарския яйчен крем (на френски крем патисиер). Ще гредам тази вечер или утре да ти преведа рецептите и да ти ги пусна по мейла, че седмицата ми беше доста натоварена.<br />Весел и вкусен уикенд, момичета! :)))Mirahttps://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-51082987636217181402010-01-29T19:47:11.037+01:002010-01-29T19:47:11.037+01:00Мм..как апетитно изглежда!Чудесно представяне!Позд...Мм..как апетитно изглежда!Чудесно представяне!Поздрави!Nanitahttps://www.blogger.com/profile/02750770166245086689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-36338691954075738002010-01-29T13:06:25.465+01:002010-01-29T13:06:25.465+01:00Поздравления, Мира за рецептата, а снимката е изку...Поздравления, Мира за рецептата, а снимката е изкушаваща :)Може би в описанието трябва да направиш корекция :в продуктите пишеш жълтъци, а вописанието -белтъци :)))Хубав ден :)Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-30350489571924747012010-01-29T11:58:00.606+01:002010-01-29T11:58:00.606+01:00Чудесна рецепта, още утре ще я спретна! Благодаря ...Чудесна рецепта, още утре ще я спретна! Благодаря за страхотното представяне! <br /><br />Към Пепеляшка, това е сладкарския крем от жълтъци, нишесте и мляко. На италиански е пастичера. Той може да се пече, затова се използва такъв. Иначе тестото за бриош е почти идентично с нашето козуначено, малко в технологията има разлика и на вкус на мен по ми допада. <br /><br />Поздрави и хубав уикенд!Mariahttps://www.blogger.com/profile/13712845329408612536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-4951618634926124442010-01-29T10:29:53.958+01:002010-01-29T10:29:53.958+01:00Мира рецептата е прекрасна, особено с тази изкушав...Мира рецептата е прекрасна, особено с тази изкушаваща чаша бира....<br />Аз обаче имам пак питане за онези Pains aux raisins...най-сетне намерих в нета една рецепта, на френски разбира се, но чрез Гугъл преводача, който превежда криво-ляво, подразбрах за какво иде реч....тестото всъщност е за бриош, което е подобно на нашето козуначено, нали? Но на рецептата за яйчния крем, пише някакъв крем на прах/гугъла ми го превежда сметана на прах, но нали е яйчен крем?/, това всъщност да не е яйца на прах, или какъв е този крем- просто нещо като крем ванилия ли е? щом е от яйца, мляко и захар....<br />Виж колко съм досадна, извини ме!<br />Прекрасен уикенд ти желая!<br />Пепеляшка<br /><br />http://www.patiss.com/recette/viennoiseries/pain_raisins.htmlMaria Pepeldjiyskahttps://www.blogger.com/profile/00449057414860251598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-21371235195125342242010-01-29T09:38:05.322+01:002010-01-29T09:38:05.322+01:00Аплодисменти от мен, Мира, за чудесно представенат...Аплодисменти от мен, Мира, за чудесно представената рецепта!<br /><br />И сърдечни поздрави :-)Dimitrana S.https://www.blogger.com/profile/11660124001816396131noreply@blogger.com