tag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post8764048181742706371..comments2023-03-29T14:02:49.018+02:00Comments on Marmottes et Chocolat: Пилаф от елда/Sarrasin façon pilafMirahttp://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-79513484379899071172010-01-22T08:11:54.594+01:002010-01-22T08:11:54.594+01:00Мира, благодаря ти!
Аз знам какво съдължат, ама не...Мира, благодаря ти!<br />Аз знам какво съдължат, ама не ми е ясно как става, и този яйчен крем как се вписва в цялата работа...Добре, прати ми я рецептата на лични , а може и на моя мейл, който е в блога ми- както ти е по-удобно.<br />Ще се отчета веднага какво съм сътворила.<br />Интересното е, че аз ги открих в Лондон- там в една тяхна верига ги правят божествено, а във Франция дори не съм и ги забелязала...може би защото има безкрайно много кулинарни изкушения.<br />Поздрави и прекрасен уикенд!<br />ПепеляшкаMaria Pepeldjiyskahttps://www.blogger.com/profile/00449057414860251598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-18484771129687949682010-01-21T20:50:32.877+01:002010-01-21T20:50:32.877+01:00В интерес на истината, елдата доста ми хареса и ма...В интерес на истината, елдата доста ми хареса и май пак ще купя :). Дани, няколко пъти правя майонеза и все я пресичам... и мъжът ми все ме бъзика :). Но съм се заканила ей тъй, от инат, поне веднъж да я докарам, lol! Пък и във Франция трудно се намира "чиста" майонеза по магазините, все горчица й слагат, а аз не обичам :D.<br />Пепеляшка, рецепти за pain aux raisins намерих много, ще ти преведа, ако искаш. Нали пишеш във форума на "Вкусно и красиво"? Там мога да ти ги пусна на лични. Основно представляват охлювчета от тесто за кроасани (още едно от тазгодишните ми предизвикателства ;)) с пълнеж от яйчен крем и стафиди.Mirahttps://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-78698722967038878542010-01-21T08:29:01.357+01:002010-01-21T08:29:01.357+01:00Ето точно като тези обичам...
http://www.google.c...Ето точно като тези обичам...<br /><br />http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.rinkoffbakery.co.uk/custom/upload/images/products/1/208x208/pain_au_raisin.jpg&imgrefurl=http://www.rinkoffbakery.co.uk/products/Premium%2BPastries/Large%2BPastries/Pain%2BAu%2BRaisin/136905334&h=208&w=208&sz=21&tbnid=TqbuewswjF8msM:&tbnh=105&tbnw=105&prev=/images%3Fq%3Dpain%2Bau%2Braisin&usg=__RiA12PlFT5V9aCV-5aH2estcT44=&ei=l_9XS6npB9yN_AblyMXwAw&sa=X&oi=image_result&resnum=4&ct=image&ved=0CBkQ9QEwAw<br /><br />Извинявай за огромния линк, но не знаех как да го кача по друг начин...<br />П.Maria Pepeldjiyskahttps://www.blogger.com/profile/00449057414860251598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-55677077859317964212010-01-21T08:20:49.433+01:002010-01-21T08:20:49.433+01:00Е, аз съм сигурно втората домакиня, която не може ...Е, аз съм сигурно втората домакиня, която не може да прави "читава домашна майонеза"- всъщност не я използвам много и веднъж реших да направя и беше гранде провал...така, че ще чакам твоята рецепта, за да се пробвам и аз.<br />А иначе, понякога приготвям елда и си я ям сама, но тайно им слагам в хляба по малко и никой не се усеща. <br />Може ли и от мен едно предизвикателство- да намериш как се правят pain au raisin- обожавам ги, а искам изпробвана рецепта от извора.<br />Успех!<br />ПепеляшкаMaria Pepeldjiyskahttps://www.blogger.com/profile/00449057414860251598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-46835961300818621982010-01-21T07:11:50.839+01:002010-01-21T07:11:50.839+01:00Интересна рецепта-не съм опитвала елда, но пък оби...Интересна рецепта-не съм опитвала елда, но пък обичам комбинация със сушени плодове.А майонезата защо не ти се получава? Поздрави :))Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.com