tag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post7037150635731604161..comments2023-03-29T14:02:49.018+02:00Comments on Marmottes et Chocolat: Чийзкейк тип „Страчатела“ / Cheesecake façon StracciatellaMirahttp://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-77234588558771217692017-08-30T17:40:04.792+02:002017-08-30T17:40:04.792+02:00Благодаря Елена :)
Привет Жанина!
Извинявам се за...Благодаря Елена :)<br /><br />Привет Жанина!<br />Извинявам се за забавения отговор, но бях в отпуска и отсъствах през последните 3 седмици.<br />Аз лично не усещам желатина, идеята е да стегне крема. Но ако някой наистина се обича желатин и е чувствителен към вкуса му, може би ще го усети.<br />Надявам се информацията да е била полезна, макар и със закъснение :)<br />Поздрави,<br />МираMirahttps://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-14766444676180600512017-08-17T10:12:21.142+02:002017-08-17T10:12:21.142+02:00Привет! Ще правя този чийзкейк за рождения ден на ...Привет! Ще правя този чийзкейк за рождения ден на дъщеря ми и тъй като всички недолюбват желатина, да питам дали се усеща? Става ли като парфе или просто спомага да се оформи крема?Жанина Митанкинаhttps://www.blogger.com/profile/15730311086349681607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-41021196232923887652017-08-03T10:11:56.869+02:002017-08-03T10:11:56.869+02:00Страхотен, много красив и изящен чийзкейк.Великоле...Страхотен, много красив и изящен чийзкейк.Великолепно лятно предложение.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com