tag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post5143189557559197654..comments2023-03-29T14:02:49.018+02:00Comments on Marmottes et Chocolat: Шоколадови бисквити с грейпфрут и анасон / Cookies au chocolat, pamplemousse et anis étoiléMirahttp://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-17795589013163850242012-04-06T11:23:15.392+02:002012-04-06T11:23:15.392+02:00Великолепни са! Като виенски сладки! Рецептата е ч...Великолепни са! Като виенски сладки! Рецептата е чудна, но основните съставки ще ги намеря май малко трудничко. Никога не съм ползвала анасон и ще съм благодарна някой да драсне от къде мога да си намеря. А нетретиран грефрут!?!? Има ли още такива? И най-важното къде? Независимо дали пазарувам от пазара или супермаркета кората им винаги е лепкава. Мажат я със смола, за да стой свеж по-дълго време. Понякога ми се е случвало да намеря лимони, които да са ОК (обичам да правя сладкиши с настъргана лимонова кора), но портокалите и грейфрутите винаги са ми лепкали.Екскурзии Австрияhttp://www.rual-travel.com/%D0%B4%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/%D0%B0%D0%B2%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8Fnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-38417153781460620082012-04-06T10:41:30.124+02:002012-04-06T10:41:30.124+02:00Изглеждат чудесно! Грейпфрут и анасон... доста екз...Изглеждат чудесно! Грейпфрут и анасон... доста екзотично. Ще ги пробвам, обичам нови неща в кухнята :) Ако станат веднага каня няколко приятелки на по кафе с бисквити :)Таман един грейпфрут имам в къщи - последния за сезона - ще го употребя за бисквитите. По-нататък ще потърся някоя по-пролетна рецепта за сладкиш или нещо сладко.екскурзия египетhttp://www.hermesholidays.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-72633091936795691502011-12-05T21:06:12.450+01:002011-12-05T21:06:12.450+01:00Весела, благодаря :)Весела, благодаря :)Mirahttps://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-26102621182822088842011-12-05T15:47:44.813+01:002011-12-05T15:47:44.813+01:00Много са хубави!
ВеселаМного са хубави!<br />ВеселаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-72284549793590834512011-12-02T07:27:01.254+01:002011-12-02T07:27:01.254+01:00Момичета, благодаря ви за комплиментите! :)
Мъх, щ...Момичета, благодаря ви за комплиментите! :)<br />Мъх, ще се радвам, ако някои от рецептите ми ти допаднат :)Mirahttps://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-15997204064151176842011-11-29T22:08:09.294+01:002011-11-29T22:08:09.294+01:00С нетърпение очаквам следващият ти експеримент за ...С нетърпение очаквам следващият ти експеримент за празниците:-)<br />И тъй като аз няма да имам време за поетапно изпробване, ще се хвърля с главата надолу на сами празника, но не мога да не опитам поне 2-3 твои предложения:-)<br />Хубава вечер!Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-81052957093199401852011-11-29T13:48:17.802+01:002011-11-29T13:48:17.802+01:00Ухааа,с колко много шоколад са!Уж не съм по шокола...Ухааа,с колко много шоколад са!Уж не съм по шоколада,а така ми се усмихват,веднага си придърпвам две,три за кафенцето!Страхотни!<br /><br />Хубав ден,Мира!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-32797902194715246422011-11-29T10:07:55.049+01:002011-11-29T10:07:55.049+01:00Мисля , че на новогодишната трапеза ще изглеждат с...Мисля , че на новогодишната трапеза ще изглеждат страхотно. Обичам и шоколад и грейпфрут - чудесен повод да ги съчетая:)доставка на марков алкохолhttp://www.supermag.bg/%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B8noreply@blogger.com