tag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post1582552690299307750..comments2023-03-29T14:02:49.018+02:00Comments on Marmottes et Chocolat: Пилешко руло с крем-сирене / Rouleau de poulet au fromage à tartinerMirahttp://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-16605954239247931962012-08-08T07:41:28.477+02:002012-08-08T07:41:28.477+02:00Катерина, можеш да ги замениш със зелени подправки...Катерина, можеш да ги замениш със зелени подправки (магданоз, мащерка), със спанак (напр. зарзан и после размразен и добре отцеден), със сушени домати и/или маслини...<br />Благодаря :) и приятен ден!Mirahttps://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-40876364403755867972012-08-07T09:50:47.177+02:002012-08-07T09:50:47.177+02:00Мире, много ми харесва предложението ти, само не о...Мире, много ми харесва предложението ти, само не обичам аспержи, с какво бих могла да ги заменя?<br />Снимките са много хубави!<br />Прегръдки*)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12744341334512569363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-89441343727701661982012-08-06T22:37:32.544+02:002012-08-06T22:37:32.544+02:00Дани, Роси, Мйхче, благодаря ви!
Дани, така е - пр...Дани, Роси, Мйхче, благодаря ви!<br />Дани, така е - през август в Париж най-много са... туристите (японци, китайци, американци, руснаци...) :)))<br />Роси, наистина става доста леко и сочно месото :).<br />Мъхче, ако нямаш аспержи (аз ги сложих, защото имах под ръка останали), може да пробвас с други варианти за плънка. На мен отпуската ми все още предстои, та и аз засега се забавлявам с разказите на колегите :)<br />Хубава седмица!Mirahttps://www.blogger.com/profile/17285170106170552320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-47391029249217745882012-08-06T19:44:50.999+02:002012-08-06T19:44:50.999+02:00Мира,
колкото и да са пресни аспержите тук, дори ...Мира, <br />колкото и да са пресни аспержите тук, дори и в сезона май не са достатъчно свежи. Но пък предложението ти е много добро и догодина март месец ще се оглеждам по-внимателно.Пиле поне има целогодишно;)<br />И да ти кажа, такива като мен дето вече се простиха вече с отпуските, ще си останат само на разказите на колегите;((<br />Хубава седмица!Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-91249460793822479032012-08-06T11:59:29.810+02:002012-08-06T11:59:29.810+02:00Мира,блюдото е точно по мой вкус-леко,свежо и мног...Мира,блюдото е точно по мой вкус-леко,свежо и много вкусно!<br />Харесвам такива рецепти,особено в този сезон!Страхотни снимки!<br />Сърдечен поздрав!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6094233117440193782.post-73177995285435301442012-08-05T19:07:03.578+02:002012-08-05T19:07:03.578+02:00Мира, снимките ти са страхотни!
И предложението ти...Мира, снимките ти са страхотни!<br />И предложението ти е чудесно!<br />В Париж съм била през август и най-много срещахме...японци :)<br />Прегръдка и хубава вечер!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.com